Υλικά μερίδες 4600 γραμ.συκώτιΑλάτιπιπέριρίγανηαλεύριμηλόξυδο καλό Τι κάνουμεΒάζουμε σε μπολ νερό 3 ποτήρια ρίχνουμε λίγο ξύδι και βουτάμε το συκώτι'Το βγάζουμε αμέσως σε σουρωτήρι και το αφήνουμε για λίγο να στραγγίξει καλά.Αν θέλουμε το κόβουμε σε μπουκίτσες.Ρίχνουμε από πάνω του αλάτι και την ρίγανη και το ανακατεύουμε να πάει παντού.Βάζουμε λάδι στο τηγάνι να ζεσταθεί απλά ΟΧΙ να κάψει .Σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο ,ή χαρτί κουζίνας για να μην πλένουμε πολλά πολλά βάζουμε αλεύρι και ρίχνουμε μέσα τα κομματάκια από το συκώτι .Το αλευρώνουμε .Το τινάζουμε καλά καλά και το βαζουμε στο χλια