Υλικά1 ποτήρι λάδι 1 ποτήρι γάλα 2 αυγά χτυπημένα 2 κουτ. σούπας ζάχαρη 1 κουτ.τσ. αλάτι 1 φακελ. μαγια ξηρή Γιώτης 5 ποτήρια περίπου αλεύρι. Για τη γέμιση 300 γρ. φέτα 100 γρ. κεφαλοτύρι 2 ασπράδια 2 κρόκους για να αλείψουμε στο τέλος Χτυπάμε σε ένα μπωλ το λάδι τη ζάχαρη και το αλάτι και προσθέτουμε μετά τη μαγιά. Αφήνουμε 3 λεπτά να ενεργήσει η μαγιά και να διαλυθεί καλά. Προσθέτουμε το γάλα, τα χτυπημένα αυγά και ανακατεύουμε. Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι λίγο-λίγο ανακατεύοντας και χτυπώντας το ζυμάρι με μια κουτάλα με τρύπα στη μέση.