Υλικά:500 γρ. παντζάρια χωρίς τα πράσινα φύλλα τους 1 φλιτζάνι του τσαγιού καρυδόψιχα χοντροκομμένη2/3 φλιτζανιού του τσαγιού δυόσμο ψιλοκομμένο3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο1-2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένεςξίδι όσο σας αρέσει1/2 κρεμμύδι σε ροδέλες Εκτέλεση:Βράζετε τα παντζάρια από το προηγούμενο βράδυ σε άφθονο αλατισμένο νερό και τα ξεφλουδίζετε, τα κόβετε σε κύβους και τα βάζετε σε ένα σουρωτήρι να στραγγίξουν καλά.