Έχεις πολλά πορτοκάλια; Τι καλύτερο έχεις να κάνεις από μια μαρμελάδα πορτοκάλι;Απλή, πολύ απλή, τίποτα το ιδιαίτερο στα υλικά, αλλά ο τρόπος παρασκευής της είναι ότι πιο εύκολο για να φτιάξει κανείς τη συγκεκριμένη μαρμελάδα.Η συνταγή είναι από ένα παλιό βιβλίο μαγειρικής της Σοφίας Σκούρα, εγώ πρόσθεσα ένα αστεροειδή γλυκάνισο για άρωμα.Στην κανονική συνταγή προσθέτουμε και κομματάκια από τις φλούδες 2-3 πορτοκαλιών, αφού τα έχουμε ξύσει και τα έχουμε βράσει, αλλά στη δική μου οικογένεια τα κομματάκια δε τα θέλουμε και έτσι εγώ παραλείπω αυτό το μέρος.