* Ζύμη* 100 γρ. άχνη ζάχαρη* 200 γρ. βούτυρο αγελάδας* 300 γρ. αλεύρι μαλακό* 1 αυγό* Γέμιση* 250 γρ. ζάχαρη, λευκή κρυσταλλική* 100 γρ. νερό* 75 γρ. γλυκόζη* 125 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά* 30 γρ. μέλι* 200 γρ. καρύδια* 50 γρ. φιστίκια ΑιγίνηςΠοσότητα: 2 τάρτες διαμέτρου 10 εκ. ή 12 μικρές, Προετοιμασία: 50΄, Ψήσιμο: 20΄, Αναμονή: 1 ώραΖύμηΒάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και τα ανακατεύουμε με το φτερό μέχρι να σχηματιστεί μια ζύμη. Την τυλίγουμε με μεμβράνη και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για μισή ώρα στο ψυγείο.