Υλικά:
Για τη ζύμη
600γρ. αλέυρι
6γρ. μπέικιν πάουντερ
2 αυγά
250γρ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
1,5 λίτρο φρέσκο γάλα σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
Λίγο αλάτι
Για τη γέμιση
400γρ. μπρόκολο ζεματισμένο
4 μεγάλα κολοκύθια κομμένα σε λεπτές φέτες ή λωρίδες
400ml κρέμα γάλακτος Ροδόπη
4 αυγά
300γρ. γραβιέρα χοντροτριμμένη
Αλάτι
Πιπέρι
Μοσχοκάρυδο
Κλασική γαλλική τάρτα με κρεμώδη, πλούσια γέμιση από κρέμα γάλακτος, μπρόκολο και κολοκύθια!
Απαιτούμενος χρόνος:
30 λεπτά