γεμιστό φιλέτο γαλοπούλαςμε σάλτσα μήλουphotosερασι τέχνηςας μην ξεχνάμε, πως η μαγειρική χρειάζεται ΚΑΙ φαντασίαχαλιναγωγημένη ή τολμηρή η φαντασία, την σημασία τελικά την φέρει το γευστικό αποτέλεσμα.η συγκεκριμένη συνταγή - ανάλογα με τις προτιμήσεις μας - επιδέχεται διάφορες παραλλαγέςαφού ζητήσουμε αρχικά από τον χασάπη να ανοίξει (να πλατύνει) το φιλέτο της γαλοπούλας,μπορούμε με τα χέρια μας να το αλείψουμε με ένα μείγμα από βούτυρο, ψιλοκομμένο σκόρδο και μαϊντανόή,μπορούμε, αν θέλουμε, να το αλείψουμε με δυνατή μουστάρδα,με μαρμελάδα εσπεριδοειδών (νεράτζι, λεμόνι ή πορτοκάλι)ή, και