Υλικά150γρ σκληρό τυρί τσένταρ [αυτό είναι που δίνει την χαρακτηριστική γεύση και χρώμα στα γαριδάκια]3κσ βούτυρο κομμένο σε μικρά κομμάτια,1/3κγ αλάτι,1,2 κούπα αλεύρι για όλες της χρήσεις ανακατεμένο με 1/3 κγ μαγειρική σόδα,λίγο πιπέρι,1κσ γάλα ίσως και να χρειαστεί παραπάνω θα το δούμε στην διαδικασία..!!Εκτέλεση Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από το γάλα στο μούλτι τα αλέθουμε για λίγο και ρίχνουμε το γάλα και θα δούμε την ζύμη να μαζεύεται, Για να δείτε περισσότερες συνταγές πατήστε ΕΔΩ Μαγειρική και Συνταγές Μαζεύουμε την ζύμη σε μια μπάλα και ρίχνουμε μπόλικο αλεύρι πάνω,αλευρών