ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Υλικά 700 γρ αλευρι για ολες τις χρησεις ή 400γρ σκληρο κιτρινο χωριατικο, 100 γρ ολικης και 200 για ολες τις χρησεις2 φακ μαγια 1 και μισο κγ αλατι 1 κγ ζαχαρη 400 γρ νερο (αν χρειαστει..μπορειτε να προσθεσετε λιγο νερακι ακομα) 4-5 κσ λαδιΟδηγίες Την μαγιά την αραιώνουμε σε λίγο χλιαρό νεράκι Ζυμωνουμε ολα τα υλικα , μεχρι να εχουμε μια μαλακη και αφρατη ζυμη. Αφηνουμε να φουσκωσει..περιπου ενα μισαωρο. Αναβουμε το φουρνο στους 230 και ριχνουμε μεσα τη γαστρα με το καπακι.