Συστατικά: - 200 γρ μοτσαρέλα - 100 γρ τυρί ρεγκάτο - 100 g κεφαλοτύρι - 100 γρ Philadelphia - ξύσμα από ένα λεμόνι - 1 φλιτζάνι ζαμπόν, ψιλοκομμένο -1 αυγό - 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι - 1 πρέζα πιπέρι - Λάδι για τηγάνισμα - 1 αυγό, χτυπημένο - 1 ½ φλιτζάνι φρυγανιά - 1 ½ φλιτζάνι αλεύρι Οδηγίες Ανακατέψτε όλα τα υλικά εκτός από τα 1 χτυπημένο αυγό και την φρυγανιά Πλάθετε το μείγμα σε μπαλάκια , βουτάτε σε αλεύρι, χτυπημένο αυγό και φρυγανιά. Ζεσταίνετε το λάδι σε μεγάλο τηγάνι. Τηγανίζετε τις κροκέτες μέχρι να ροδίσουν.