Υλικά για την ζύμη500 γραμ,αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 φακελάκι μαγιά ξερή η 20 γραμ.νωπή1 κοφτό κουταλάκι του γλυκού αλάτιλίγο βούτυρο λιωμένονερό χλιαρό1 κοφτό κουταλάκι γλυκού μπέκιν πάουντερ ΟδηγίεςΌλα τα υλικά τα στερεά σε μπολ .Ρίχνουμε το χλιαρό νερό και συγχρόνως ζυμώνουμε να γίνει ελαστική η ζύμη και να πλάθεται.Ψυγείο για 30 λεπτά'Ανοίγουμε φύλλο με τον πλάστη λίγο παχύ ,κόβουμε σε λωρίδες τόσης απόστασης όσο μεγάλα θέλουμε τα πεινιρλί. Τα περνάμε με πινέλο με το λιωμένο βούτυροΓεμίζουμε κατά μήκος με ότι μας αρέσειΣχηματίζουμε βαρκούλες με ενισχυμένα σε ύψος τα πλαϊνά τοιχώματα ν