Υλικά1 πακέτο φύλλο 1 λίτρο γάλα110 γραμ ζάχαρη120 γραμ σιμιγδάλι ψιλό1 κουταλιά βούτυρο για την κρέμα1 κούπα βούτυρο λιωμένο για τα φύλλα κανταΐφι4 αβγάξύσμα από 1/2 λεμόνι και 2 βανίλιεςυλικά για το σιρόπι650 ζάχαρη 400 νερόξύσμα και χυμό από μισό λεμόνιένα ξύλο κανέλας Εκτέλεσησε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα με το ξύσμα λεμονιού και την βανίλια να ζεσταθείριχνουμε την ζάχαρη και μετά το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να γίνει μια κρέμα!όταν είναι έτοιμη χτυπάμε τα αβγά σε ένα μπολάκι και ριχνουμε λίγη από την ζεστή κρέμα για να πάρουν μια καλή θερμοκρασία.στην συνέχεια τα ριχν