Υλικάκολοκυθοανθοίφέταπιπέριελαιόλαδολίγο λάδιμπόλικο δυόσμοΓια κουρκουτι1 κουτάκι μπύρααλεύρι όσο πάρει να γίνει χυλόςλίγο αλάτιΤι κάνουμεΠλένουμε στραγγίζουμε τους ανθούς ,Ετοιμάζουμε την γέμιση με τα παραπάνω υλικά.Τους γεμίζουμε όλους να είναι έτοιμοιΕτοιμάζουμε το κουρκούτι και το αφήνουμε για 15 λεπτά να σταθεί.Βουτάμε τους κολοκυθοανθούς στο κουρκούτι και τους τηγανίζουμε !!Συνταγή από Lena Kallitexnida-Οι Κουζινίστας