Υλικά για το ταψί πυρέξ το μακρόστενο6-7 φύλα κρούστας τύπου Βηρυτού το μοβ πακέτο του Κανάκη η φρέσκο φύλο 1 λίτρο γάλα καρύδας50 γρ ινδική καρύδα τριμμένη και λίγη για το πασπάλισμα στο τέλος3 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας το οποίο αν μπεί ψυγείο πήζει και γίνεται σαν βούτυρο4 κουταλιές σούπας ζάχαρη λευκή κρυσταλλική5 κουταλιές σούπας κορν φλάουρ4 αυγάξύσμα από ένα Lime (μοσχολέμονα)20 γρ.φρέσκο βούτυρο γάλακτοςΣιρόπι1 κούπα ζάχαρη καστανή κρυσταλλική1 κούπα ζάχαρη λευκή κρυσταλλικήχυμό από μισό lime και φλούδα από limeΕκτέλεσηΦτιάχνουμε πρώτα το σιρόπι..Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κ