Υλικά για τα ριγανάτα συκωτάκια 1 συσκευασία συκωτάκια κότας ελαιόλαδο αλατι πιπέρι ρίγανη 1 λεμόνι Υλικά για το πιλάφι 1 ποτήρι ρύζι για πιλάφι 2 ποτήρια νερό 2 καρότα τριμμένα στο ψιλό του τρίφτη 1 ξερό κρεμμυδι χοντροκομμενο άνηθο κρεμμυδάκια μια κουταλιά βούτυρο ένα φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο πιπέρι αλατι Εκτέλεση Πλένουμε καλά τα συκωτάκια και τα βάζουμε να στραγγίσουν . στην κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και μόλις κάψει ριχνουμε τα συκωτάκια και τα σοτάρουμε λιγάκι γιατί βγάζουν και αυτά νεράκι!