ΥΛΙΚΑ1 κιλο αλευρι...ότι θέλουμεΜπορει να γινει συνδυασμος αλευρων (χωριατικο με ασπρο...χωριατικο-ασπρο-ολικης κλπ)2 φακελακια μαγια ξερή (ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΖΥΜΙ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΑ 1 ΜΑΓΙΑ!!!)1 κουταλακι του γλυκου ζαχαρη2 κουταλακια του γλυκου αλατι4-5 κουταλιες της σουπας λαδακι 680-700 γρ νερο.χλιαρόΕΚΤΕΛΕΣΗ-Σε ενα μπολ ανακατατευουμε ολα τα υλικα καλά και μετα σκεπαζουμε το μπολ με το καπακι του και το βαζουμε στο ψυγειο απο 12 ωρες και πανω!!την επομενη μερα, αναβουμε το φουρνο στους 250 βαθμους και βαζουμε μεσα μια γαστρα αδειανη με το καπακι της.(Αν ο φουρνος ειναι δυνατος..κατεβαστε τη