Υλικά μια συκωταριά αρνίσια μια αντεριά αλάτι πιπέριρίγανη λεμόνιελαιόλαδο3=4 ξύλινα καλαμάκι για σουβλάκια Εκτέλεση Πλένουμε και κόβουμε την συκωταριά σε μεγάλα κομμάτια και την βάζουμε να στραγγίσει Πλένουμε και γυρίζουμε με ένα καλαμάκι τα αντεράκια και τα ξεπλένουμε με ξίδι τα βάζουμε και αυτά να στραγγίσουν Ρίχνουμε στην συκωταριά μας αλάτι πιπέρι και ρίγανη και περνάμε στα καλαμάκια ένα ένα κομματάκι αφού τα γεμίσουμε παίρνουμε το αντερακι και κάνουμε πρώτα δυο τρία τυλίγματα από πάνω προς τα κάτω και μετά μερικούς κύκλους γύρο από τα συκωτάκια μας. Τα βάζουμε σε ένα βαθύ σκεύος και