Υλικά• 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες• 1 κιλό κολοκυθάκια τρυφερά και μικρά• 1 πρέζα ζάχαρη1 φλυτζάνα ελαιόλαδο1 μεγάλο κρεμμύδι4-5 σκελίδες σκόρδο3 ντομάτες τον χυμόαλάτι και πιπέρι• 2 κ.σ. πελτές ντομάτας• 2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένοςΕΚΤΕΛΕΣΗ1. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε το κρέας γύρω γύρω. Προσθέτουμε και το κρεμμύδι σκόρδο και το αφήνουμε να γυαλίσει για 2΄-3΄.2. Ρίχνουμε στην κατσαρόλα τον πελτέ και το χυμό ντομάτας και πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη. Συμπληρώνουμε με νερό ίσα που να σκεπάζει τα υλικά.