Υλικά:*Ανάλογα με το πόσα θέλουμε να φτιάξουμε και για πόσα άτομα:-Αυγά-Μεγάλες φέτες ψωμί (προσωπικά βάζω απο ζυμωτό καρβέλι) Για κάθε μία μεγάλη φέτα ψωμί υπολογίζω 2 αυγά(1 τηγανιτό (μάτι) και ένα ποσέ*προσοχή οι φέτες να μην είναι πολύ παχιές -Ελαιόλαδο-Ξύδι-Αλάτι- πιπέρι- θυμάρι-1 φύλλο δάφνης –πιπέρι σε κόκκους -1 πιατάκι του καφέ ή 1 μικρό μπολάκι (για τα αυγά ποσέ)Εκτέλεση:Παίρνουμε τις φέτες του ψωμιού και με το χέρι μας ή ένα πινέλο τις περνάμε και από τις δύο πλευρές με λάδι και ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και θυμάρι.Στη συνέχεια με ένα τσέρκι, κάνουμε μια τρύπα στο κέντρο (με προσοχή