Υλικά 1 κιλο αλευρι...ο,τι σας αρέσει..Μπορει να γινει συνδυασμος αλευρων (χωριατικο με ασπρο...χωριατικο-ασπρο-ολικης κλπ)2 φακελακια μαγια1 κουταλακι του γλυκου ζαχαρη2 κουταλακια του γλυκου αλατι4-5 κουταλιες της σουπας λαδακι680 γρ νερο.(αν χρησιμοποιησετε σκληρο αλευρι, ισως να χρειαστει λιγο νερακι ακομα)Εκτέλεση Σε ενα μπολ ανακατατευουμε ολα τα υλικα καλά και μετα σκεπαζουμε το μπολ με το καπακι του και το βαζουμε στο ψυγειο απο 12 ωρες και πανω!!την επομενη μερα, αναβουμε το φουρνο στους 250 βαθμους και βαζουμε μεσα μια γαστρα αδειανη με το καπακι της.(Αν ο φουρνος ειναι δυνατος..