ΥΛΙΚΑ: 1 φλιτζάνι τυρί μοτσαρέλα, τριμμένη 1 φλιτζάνι έμενταλ (emental), τριμμένο 1/2 φλιτζάνι τυρί κορκονζόλα (gorgonzola), τριμμένο 1/2 φλιτζάνι τυρί ρικότα (ricotta), ελαφρά λιωμένο 1 κρεμμύδι μέτριο κομμένο σε λεπτές φέτες 3 κουταλάκια του γλυκού πελτέ ντομάτας 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας νερό 1/2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη 2 κουταλάκια του γλυκού ρίγανη 1/3 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1/3 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι (σε σκόνη) ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 220 βαθμούς.