ΥλικάΓια τη βάση200 γρ. μπισκότα Digestive100 γρ. βούτυρο αγελάδος, λιωμένοΓια την κρέμα5 γρ. ζελατίνη σε φύλλα280 γρ. γιαούρτι σακούλας (σε θερμοκρασία δωματίου)350 γρ. σοκολάτα λευκή400 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, χτυπημένη στο μίξερ μέχρι να γίνει παχύρρευστη (σαν γιαούρτι)Για το γαρνίρισμα (προαιρετικά)μπισκότα χοντροκοκομμέναζάχαρη άχνη {εδώ φρέσκα φρούτα εποχής} ΕκτέλεσηΠροθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ºC. Τρίβουμε στο μπλέντερ τα μπισκότα.Ρίχνουμε τα τριμμένα μπισκότα σε ένα μπολ και προσθέτουμε το βούτυρο.