Yλικά Για το παντεσπάνι: 4 αυγά 1 φλ. ζάχαρη 2 βανίλιες 1 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κουτ.γλυκ. κορν φλάουρ1 κουτ.γλυκ. μπέκιν πάουντερ1/2 κ.γ. αλάτι Για τη γέμιση: 3 φλ. γάλα 2 αυγά 200 γρ. ζάχαρη 200 γρ. αλεύρι 2 βανίλιες Για την επικάλυψη: 200 γραμμάρια κουβερτούρα 200 ml κρέμα γάλακτος 1 κ.γ. μέλι 2 κ.σ. ζάχαρη άχνηΣιρόπι 2 φλυτζ. τσαγιού ζάχαρη 1½ φλυτζ. τσαγιού νερό 1 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού Για να το αρωματίσουμε προαιρετικά 1 κουτ. σούπας μέλι 1 φλούδα λεμονιού ή πορτοκαλιούΕκτέλεσηΚοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπεκιν πάουντερ και το αλάτι.