YΛΙΚΑ Οσα κολοκυθάκια θέλετε [εδώ χρησιμοποίησα 2 στρογγυλλά]λάδι [κατά προτίμηση ηλιέλαιο]αλάτιαλεύριΕΚΤΕΛΕΣΗ Καθαρίζουμε πλένουμε και κόβουμε τα κολοκυθάκια σε σχήμα όπως τις τηγανιτές πατάτες [μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε η,στρογγυλλά ,η τα κανονικά κολοκυθάκια]Τα βάζουμε στο σουρωτήρι τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε για λίγο να ιδρώσουν .Σε μία νάυλον καθαρή σακούλα βάζουμε αλεύρι ,ρίχνουμε μέσα τα κολοκυθάκια και ανακατεύουμε να πάει παντού το αλεύρι .τα τινάζουμε και τηγανίζουμε στο καυτό λάδι ΄.Τα βάζουμε σε πιατέλα όταν τα βγάζουμε πάνω σε χαρτί κουζίνας να φύγει το περιττό λάδ