Υλικά:
Για 2-4 άτομα1/2 φλιτζάνι σταφίδες1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι5-8 πατάτες (1 1/2 κιλό)1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο (συν περισσότερο για το τηγάνισμα)2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες προαιρετικά1 κουταλιά της σούπας κύμινο, πάπρικα, κόλιανδρο2 κούπες κιμά1/2 κούπα ζωμό κρέατος1 αυγό1 φλιτζάνι αλεύριΑλάτι και πιπέρι για τη γεύση
Δοκιμάστε έναν πρωτότυπο τρόπο για να μαγειρέψτε τις πατάτες σας! Δείτε τη συνταγή βήμα βήμα!
Απαιτούμενος χρόνος:
30 λεπτά