Υλικά: 3/4 πράσα150 γρ. μπέικον150 γρ. ζαμπόν1/2 δισκάκι μανιτάρια πλευρώτουςμισό ματσάκι άνηθομισό ματσάκι μαϊντανός1/2 κιλό τυρί φέταελάχιστο αλάτιπιπέριλάδι2 αβγάΓια το φύλλο8 φλυτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 φλιτζάνι λάδι χυμός 2 πορτοκαλιών2 κουταλιές σούπας ξύδι1 κουτ. γλ. αλάτινερό χλιαρόΤρόπος: Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το αλεύρι και το αλάτι. Ζεσταίνουμε νερό και εν τω μεταξύ ρίχνουμε το λάδι, το χυμό και το ξύδι.