Jump to Navigation

ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ♦♦ RISOTTO AGLI SPINACI

up
85 users have voted.
ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙΤο σπανακόρυζο στοίχειωνε συχνά στην παιδική μου ηλικία, καθώς ήταν το φαϊ που αντιπαθούσα περισσότερο απ' όλα! Το φτιάχναμε δε συχνά στο σπίτι, γιατί άρεζε ιδιαίτερα στον μπαμπά μου, αλλά δεν κατάφερε ποτέ κανένας να με πείσει έστω και να το δοκιμάσω... Βέβαια έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε και με το blog έχω αναθεωρήσει πολλές από τις προτιμήσεις μου, καθώς βρήκα εναλλακτικούς τρόπους για να μαγειρεύω διάφορα πιάτα και να τα προσαρμόζω στα γούστα τα δικά μου αλλά και της οικογένειας.Ετσι ήρθε και η στιγμή που έπρεπε να ... συμφιλιωθώ και με το φοβερό σπανακόρυζο!
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΡΥΖΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΦΑΚΕΣ ΜΠΕΛΟΥΓΚΑ // INSALATA DI RISO E LENTICCHIE BELUGA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
856 users have voted.
 ΡΥΖΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΦΑΚΕΣ ΜΠΕΛΟΥΓΚΑΣαλάτα ρυζιού με τις υπέροχες φακές μπελούγκα! Μια δροσερή καλοκαιρινή πρόταση! Αν σας αρέσει το φακόρυζο, αυτήν την σαλάτα θα την λατρέψετε! Σερβίρεται ως σαλάτα αλλά και ως συνοδευτικό. Δόση : για 4 άτομαΒαθμός δυσκολίας συνταγής : εύκοληΥλικά : 200 gr ρύζι parboiled,                150 gr φακές beluga,                               4 κρεμμυδάκια φρέσκα,           

ΡΥΖΙ ΜΕ ΠΡΑΣΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // RISO E PORRI DEGLI ORTOLANI D' ASTI per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
603 users have voted.
ΡΥΖΙ ΜΕ ΠΡΑΣΑ, ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΔΕΣ ΤΟΥ ΆΣΤΙ,για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFAREΑν και ο Νοέμβρη φέτος μπήκε με υψηλές θερμοκρασίες, εμείς σήμερα μαγειρεύουμε με τις φίλες από τους Quanti Modi di Fare e Rifare, ένα χουχουλιάρικο comfort food, από την περιοχή του Piemonte.Ο πλήρης τίτλος της συνταγής μας είναι "ρύζι με πράσα, από τους μπαξεβάνηδες του Άστι", προέρχεται από το βιβλίο Le R

ΤΙΈΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΥΛΊΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // TIELLA PUGLIESE per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
1043 users have voted.
ΤΙΈΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΥΛΊΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFAREΤη συνταγή που θα σας παρουσιάσω σήμερα, την είχα ξαναφτιάξει πριν 4 χρόνια, και την είχα παρουσιάσει ως taieddhra.

ΣΑΡΤΟΎ : ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΜΠΟΜΠΑ ΡΥΖΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΕΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ // SARTU' COL RAGU

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
956 users have voted.
ΣΑΡΤΟΎ : ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΜΠΟΜΠΑ ΡΥΖΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΕΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑΤο Πάσχα πλέον έφτασε και πιστεύω ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή γιά να σας παρουσιάσω μία υπέροχη συνταγή της ιταλικής κουζίνας, φτιαγμένη γιά μεγάλα, γιορτινά τραπέζια, το θρυλικό σαρτού!Το σαρτού (sartù) προέρχεται από την κουζίνα της ναπολετάνικης αριστοκρατίας του 16ου αιώνα και είναι ένα τιμπάλλο (εμείς θα το λέγαμε και μπόμπα) ρ

ΡΥΖΙ ΑΛ ΤΕΛΕΦΟΝΟ // RISO AL TELEFONO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
406 users have voted.
ΡΥΖΙ ΑΛ ΤΕΛΕΦΟΝΟΣωστά διαβάσατε, δεν καταλάβατε λάθος, ο τίτλος της συνταγής όντως έχει σχέση με το τηλέφωνο!Φαγάκι που σίγουρα δεν θα το συναντήσετε σε κάποιο εστιατόριο, αφού είναι από τα αγαπημένα μαμαδίστικα comfort food των ιταλών! Ενα χυλωμένο ρυζάκι, που όταν βουτήξεις μέσα το πηρούνι σου και πάς να το σηκώσεις, σχηματίζονται λεπτές κλωστές από το λιωμένο τυρί!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut