Yλικά1 κιλό πατάτες μεσαίου μεγέθους1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 1 μικρό κρεμμύδι κομμένο σε κυβάκια μικρά1 κουταλιά σούπας βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού γάλα1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος1/4 κουταλάκι αλάτι1/4 κουταλάκι πιπέρι1/2 φλιτζάνι τσαγιού τυρί τριμμένο τσένταρ1/4 φλιτζάνι τυρί τριμμένο παρμεζάνα3-4 κλωνιά μαϊντανό ψιλοκομμένοΕκτέλεσηΠλένουμε καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες σε κύβους καθώς και το κρεμμύδι.Λιώνουμε σε μεγάλο βαθύ τηγάνι το βούτυρο το βάζουμε σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε το κρεμμύδι και ανακατεύουμε να γίνει διάφανο.Προσθέτουμε και το σκ