Υλικά: 500g τριβελάκι2 κουταλιές σούπας βούτυρο7 κουταλιές σούπας αλεύρι1 λίτρο γάλα1 ½ φλυτζάνι γραβιέρα1 ½ φλυτζάνι έμενταλ1 ½ φλυτζάνι ρεγκάτο ή τσένταρ1 φλυτζάνι παρμεζάνα ή κεφαλοτύρι100ml κρέμα γάλακτος1 αυγό μοσχοκάρυδοΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΒράζετε τα ζυμαρικά και τα στραγγίζετε. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε το βούτυρο και προσθέτετε το αλεύρι και το γάλα και ανακατεύετε μέχρι να δέσει το μείγμα. Μόλις κρυώσει λίγο, προσθέτετε τα 2/3 της γραβιέρας, του έμενταλ και του ρεγκάτο και όλη την παρμεζάνα. Ανακατεύετε με τα ζυμαρικά και ρίχνετε το μείγμα σε βουτυρωμένο ταψάκι.