Υλικά1 πακέτο φύλλα κρούστας...1/2 πακέτο βούτυρο λιωμένο Για το σιρόπι:2 ποτήρια ζάχαρη1 ποτήρι νερό2-3 σταγόνες από λεμόνι Για την κρέμα:4 αυγά (3 ασπράδια μαρέγκα) 250 γρ. ζάχαρη άχνη 2 πακέτα τυρί μασκαρπόνε 300 γρ. σαντιγί φυτική χτυπημένη σφιχτή 1 σφηνάκι κονιάκ κακάο για το πασπάλισμαΕκτέλεση Παίρνουμε ένα ταψί διαμέτρου 36Χ25cm, βουτυρώνουμε τον πάτο και σουρώνουμε τα φύλλα κρούστας. Από πάνω τα ραντίζουμε με το βούτυρο και τα τοποθετούμε στο φούρνο στους 180C μέχρι να ροδίσουν.