Σε όποιο φαγητό μπαίνει η μελιτζάνα του δίνει μια ιδιαίτερη απολαυστική, μοναδική γεύση. Χρησιμοποιείστε άφοβα τις μελιτζάνες σε όποιο φαγητό σας αρέσει, και ιδιαίτερα αυτά που θα μείνουν με σάλτσα.
Η συνταγή αυτής της Μελιτζανόπιτας, είναι από τη Θεσσαλία. Δοκιμάστε τη, είναι υπέροχη!!!
Τα υλικά μας:
8 φύλλα χωριάτικα έτοιμα
1 κιλό μελιτζάνες
1/2 κιμά
4 αυγά χτυπημένα
4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
160 γρ. κεφαλοτύρι χοντροτριμμένο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι (προτιμώ mix)
7 κουταλιές λάδι
Λίγα φύλλα δυόσμου ψιλοκομμένα
1/2 κουταλάκι κανέλα
100 γρ. βούτυρο αγελάδας