Υλικά8 πιπεριές Φλωρίνης1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομένο1 κουταλιά σούπας πελτέ αραιωμένο σε λίγο νερό,η 1 φλυτζάνι τσαγιού πουμαρό ντομάτα200 γρα.φέτα300 γραμ.κιμά μοσχαρίσιο2 φλυτζανάκια του καφέ ρύζι καρολίναΜαιντανό ψιλοκομμένοαλάτι-πιπέρι-λίγη ζάχαρηελαιόλαδοΕκτέλεσηΒάζουμε λάδι στο τηγάνι και προσθέτουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο σοτάροντας μέχρι να μαραθούν Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο μαιντανό σοτάρουμε λίγο ακόμα και αμέσως τον κιμά πατώντας με το πιρούνι να γίνει διαλυθεί να γίνει σαν κόκος .Ανακατεύουμε για λίγα λεπτά με ξύλινη κουτάλα και προσθέτουμε τον αραιωμένο π