Το ταξίδι μας στη Βενετία έχει βάση μια συνταγή απλή αλλά εντυπωσιακή... πρόκειται για τηγανιτά τοστ μοτσαρέλας, σκέτης ή με ζαμπόν, κρυμμένης ανάμεσα σε δύο φέτες ψωμιού, αλειμμένες με μπεσαμέλ, βυθισμένα σε ένα κατάλευκο κουρκούτι. Υπέροχο για το Σαββατιάτικο ή Κυριακάτικο πρωινό! Αφράτο, ζουμερό με... τη μοτσαρέλα να λιώνει στο στόμα και να μη θέλει να αποχωριστεί το υπόλοιπο σάντουιτς! Μια γεύση μοναδική, μια νοστιμιά που σε δεν σε αφήνει να το αποχωριστείς (κι ας παίρνεις μερικές θερμιδούλες παραπάνω από ένα απλό τοστ με μοτσαρέλα)!