Jump to Navigation

ΚΟΤΣΙ ΨΗΤΟ ΜΕ ΚΡΑΣΙ BAROLO ♦♦ STINCO DI MAIALE AL BAROLO

up
134 users have voted.
ΚΟΤΣΙ ΨΗΤΟ ΜΕ ΚΡΑΣΙ BAROLOΤο χοιρινό κότσι είναι η γευστική και οικονομική λύση για το γιορτινό τραπέζι! Συνηθίζω να το μαγειρεύω στην γάστρα μέσα σε λαδόκολλα, ώστε να ψηθεί χωρίς να στεγνώσει. Αυτή την φορά τόλμησα και πρόσθεσα κυδώνια (λέω ότι τόλμησα γιατί τα γλυκά φρούτα στο φαγητό δεν πολυαρέσουν στους άντρες μου!) αλλά και κόκκινο κρασί Barolo, ιταλικής καταγωγής. Το συνόδεψα με ένα απλό πιλαφάκι που νοστίμησε με ζωμό κρέατος και βούτυρο.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

PULLED PORK ΣΤΟΝ SLOW COOKER // PULLED PORK CON LA SLOW COOKER

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
402 users have voted.
  PULLED PORK ΣΤΟΝ SLOW COOKERΕδώ και περίπου 40 χρόνια μαγειρεύω με χύτρα ταχύτητας, ιδίως για τα φαγητά που φτιάχνω κατά τις εργάσιμες ημέρες, αφού ο ελεύθερος χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος.

ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ // SPEZZATINO DI MAIALE CON PORRI E PRUGNE SECCHE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
980 users have voted.
ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑΗ κλασσική πρασο-τηγανιά εμπλουτίζεται σε γεύση και αρώματα, με την προσθήκη των δαμάσκηνων!

ΠΑΝΤΣΕΤΑ ΤΕΡΙΓΙΑΚΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // PANCETTA DI MAIALE TERIYAKI per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
297 users have voted.
ΠΑΝΤΣΕΤΑ ΤΕΡΙΓΙΑΚΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFAREΗμέρα της διαδικτυακής συνάντησης με την παρέα των Quanti Modi di Fare e Rifare σήμερα και συνεχίζουμε την περιήγηση μας στην γιαπωνέζικη κουζίνα, με ένα μεζεδάκι σούπερ : Buta no bara niku teri-yaki που σημαίνει τραγανή παντσετούλα στο τηγάνι, γλασαρισμένη με την μέθοδο τεριγιάκι.Ο όρος τεριγιάκι 照り焼きστην ιαπωνική κουζίνα, σημαίνει ψάρι ή κρ

ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΦΙΝΟΚΙΟ // SPEZZATTINO CON CIPOLLE E FINOCCHIO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
199 users have voted.
ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΦΙΝΟΚΙΟΑγαπημένο πιάτο η χοιρινή τηγανιά, από αυτά που γίνονται γρήγορα και είναι και πολύ νόστιμα.Σήμερα την γλυκάναμε με κρεμμύδια και την νοστιμίσαμε με φινόκιο!

ΚΑΡΕ ΧΟΙΡΙΝΟ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΣΕ ΠΑΝΤΣΕΤΑ, ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ // ARROSTO DI MAIALE (ARISTA CON PANCETTA)

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
469 users have voted.
ΚΑΡΕ ΧΟΙΡΙΝΟ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΣΕ ΠΑΝΤΣΕΤΑ, ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟΑγαπημένο χοιρινό ψητό φούρνου, ένα φαγάκι που το φτιάχνω συχνά σε γιορτινά τραπέζια, γιατί αρέσει στους περισσότερους και γιατί δεν θέλει πολλή φροντίδα, οπότε αφήνει ελεύθερο χρόνο στην νοικοκυρά (σ΄εμένα δηλαδή!) να ασχοληθεί και με τους καλεσμένους της.Η συνταγή δεν είναι καινούργια, αλλά είναι τελειοποιημένη.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut