ΥΛΙΚΑ1 ποτήρι του νερού λάδι καλαμποκέλαιο1 ποτήρι του νερού ζάχαρη1 πορτοκάλι ολόκληρο πλυμένο καλά και περασμένο στο μούλτι πολτοποιημένο...4 αυγά 1 και 1/2 ποτήρι του νερού αλεύρι Αλατίνη η για όλες τις χρήσεις ΄2 κουταλάκια του γλυκού κοφτά μπέκιν πάουντερ 2 βανίλιες ζάχαρη άχνη λίγο βιτάμ για την φόρμα ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βάζουμε σε μπόλ βαθύ το λάδι με την ζάχαρη ,χτυπάμε μέχρι να ασπρίσει με το μιξεράκι χειρός .Προσθέτουμε το πολτοποιημένο ολόκληρο πορτοκάλι ,τις βανίλιες και τα αυγά και ξαναχτυπάμε ,Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι με το μπέκιν πάουντερ και χτυπάμε στην πολύ μικρή ταχύτητα ίσα