ΥΛΙΚΑ1 κιλο κοτοπουλο κομματακια2πιπεριες πρασινες1πιπερια φλωρινης1ξερο κρεμμυδι4ντοματες τριμμενες στο τριφτη1 ποτηρι του νερου λευκο κρασι1/2κουπα κρεμα γαλακτος1/2κουπα τριμμενη παρμεζανααλατι πιπεριΓΙΑ ΤΟ ΠΙΛΑΦΙ2 κουπες ρυζι καρολινα1κουτ γλυκου σαφραν(κροκο κοζανης)1μεγαλο καροτο κομματακια κομμενοελαιολαδο1ξερο κρεμμυδιαλατι και πιπεριΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣε ενα τηγανι βαθυ βαζουμε λιγο ελαιολαδο και τσιγαριζουυμε τις πιπεριες,το κρεμμυδι και το κρεας.Στην συνεχεια σβηνουμε με το κρασι,συνεχιζουμε το βρασμο μας ριχνοντας τον χυμο ντοματας.Χαμηλωνουμε την φωτια και μολις τραβηξει τα υγρα του ριχνου