1 φλυτζάνι του τσαγιού κοφτό κριθαράκι1 κύβο κότας η κρέατος1 κουταλιά σούπας πελτέ2 κουταλιές σούπας βούτυρο1 κουταλάκι γλυκού ξερό βασιλικό η δυόσμο τριμμένη παρμεζάνα2 λεπτές φέτες ψωμί Βάζουμε σε κατσαρόλα 4 ποτήρια νερό.Ρίχνουμε το κύβο ,τον πελτέ,ελάχιστο αλατοπίπερο και το βασιλικό.Ανακατεύουμε καλά για να διαλυθούν.Μόλις αρχίσει να βράζει το νερό ρίχνουμε και το κριθαράκι ,χαμηλώνουμε την φωτιά κ με μισοσακεπασμένη κατσαρόλα σιγοβράζουμε για 15 λεπτά.Ρίχνουμε το βούτυρο ανακατεύουμε για να λιώσει και κατεβάζουμε το φαγητό από την φωτιά.Βάζουμε στην φρυγανιέρα τις 2 φέτες ψωμί και τ