Jump to Navigation

ΚΕΙΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑ // TORTA DI MELE, MANDORLE E UVETTA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
65 users have voted.
  ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑΤα μηλαράκια άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους, τραγανά και λαχταριστά.

NAMANDIER ΚΕΪΚ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ // TORTA DI MANDROLE (NAMANDIER)

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
1168 users have voted.
 NAMANDIER ΚΕΪΚ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ Πρώτη ανάρτηση του 2023, και με την ευκαιρία να ευχηθώ Καλή Χρονιά.Επανέρχομαι μετά από απουσία αρκετών μηνών και ελπίζω να καταφέρω να διατηρήσω μία ροή στις αναρτήσεις, αν και η πίεση του χρόνου είναι ιδιαίτερα έντονη τον τελευταίο καιρό.. Και για να ξεκινήσει καλά η χρονιά διάλεξα μία γλυκιά συνταγή από την γαλλική κουζίνα!

ΤΣΑΜΠΕΛΌΝΕ : ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΚΕΪΚ // CIAMBELLONE SOFFICE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
657 users have voted.
 ΤΣΑΜΠΕΛΌΝΕ : ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΚΕΪΚ Το ciambellone είναι ένα παραδοσιακό γλυκό της περιοχής Marche και έχει την σύσταση και την υφή ενός αφράτου κέικ, το οποίο ψήνεται μέσα σε στρογγυλή φόρμα με τρύπα στη μέση, εξ΄ου και η ονομασία, αφού ciambella στα ιταλικά είναι η κουλούρα.Η συνταγή έχει τις ρίζες της στην χωριάτικη κουζίνα και είναι λιτή και πολύ εύκολη!

Η ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΜΗΛΟΠΙΤΑ - ΧΩΡΙΣ ΖΥΜΗ! // TORTA DI MELE SENZA IMPASTO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
411 users have voted.
 Η ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΜΗΛΟΠΙΤΑ - ΧΩΡΙΣ ΖΥΜΗ!Αρχικά την δοκίμασα από περιέργεια, καθώς ο τρόπος παρασκευής της είναι εντελώς ανορθόδοξος! Μηλόπιτα χωρίς ζύμη, χωρίς να αναμείξετε τα υλικά, χωρίς αυγά,  με ελάχιστα λιπαρά, που θα την ετοιμάσετε μέσα σε 15 λεπτά, και θα την ψήσετε για μία ωρίτσα.

ΤΌΡΤΑ ΜΑΡΓΚΕΡΊΤΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΚΕΪΚ // TORTA MARGHERITA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
468 users have voted.
ΤΌΡΤΑ ΜΑΡΓΚΕΡΊΤΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΚΕΪΚΗ torta margherita είναι ένα από τα πιο κλασσικά κέικ της ιταλικής ζαχαροπλαστικής και φυσικά, η συνταγή δεν θα μπορούσε να λείπει από το laboratorio!Είναι ένα παραδοσιακό γιορτινό γλυκό από τις αγροτικές περιοχές της Βόρειας και Κεντρικής Ιταλίας και η ιστορία της  συνταγής χάνεται μέσα στον χρόνο.

ΜΠΛΟΝΤΙΣ ΜΕ ΚΑΡΥΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ // BLONDIES AL COCCO E GOCCE DI CIOCCOLATO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
315 users have voted.
ΜΠΛΟΝΤΙΣ ΜΕ ΚΑΡΥΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣΥπέροχα, μαστιχωτά μπλόντις με καρύδα και σταγόνες σοκολάτας, κάθε μπουκιά και απόλαυση! Συνταγούλα πανεύκολη και γρήγορη, που δεν χρειάζεται καν μίξερ για την ανάμειξη των υλικών.Η συνταγή είναι από εδώ.  Δόση : για 6 άτομαΒαθμός δυσκολίας συνταγής : εύκοληΥλικά : 250 gr αλεύρι γοχ,                5 gr baking powder,                1/2 κ.γ.

"ΤΡΕΛΟ ΚΕΙΚ" ΜΕ ΓΚΑΝΑΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ // TORTA MATTA AL CIOCCOLATO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
148 users have voted.
"ΤΡΕΛΟ ΚΕΙΚ" ΜΕ ΓΚΑΝΑΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣΑυτό το υπέροχο σοκολατένιο κέικ, είναι πράγματι τρελό το πόσο εύκολα μπορείτε να το ετοιμάσετε χωρίς μίξερ, χωρίς αυγά, βούτυρο και γάλα! Τα υλικά ανακατεύονται απ' ευθείας μέσα στην φόρμα, που δεν χρειάζεται καν να βουτυρωθεί.

ΚΕΪΚ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΑΠΟ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ IGINIO MASSARI // TORTA RINASCITA DELLE DOLOMITI

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
501 users have voted.
ΚΕΪΚ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΑΠΟ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ IGINIO MASSARI   Σήμερα θα σας παρουσιάσω ακόμη μια συνταγή με υπογραφή Iginio Massari.

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ BLONDIES! // BLONDIES, LA MIGLIORE RICETTA!

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
239 users have voted.
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ BLONDIES!Λιγότερο γνωστά από τα μπράουνις, τα μπλόντις δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές απο αυτά, παρά στο είδος της σοκολάτας που χρησιμοποιείται στην συνταγή.

ΚΕΪΚ ΜΕ ΚΑΡΟΤΑ // TORTA DI CAROTE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
141 users have voted.
ΚΕΪΚ ΜΕ ΚΑΡΟΤΑΣτο laboratorio, μέχρι στιγμής έχω δημοσιευσει όλων των ειδών κέικ με λαχανικά (παντζάρια, κολοκύθα, κολοκυθάκια, μελιτζάνες ακόμη και ραντίκιο), αλλά ποτέ το πιο συνηθισμένο όλων, το κέικ καρότου! Κέικ με καρότα λοιπόν, γαρνιρισμένο με γλάσο τυριού κρέμα, ο απόλυτος συνδυασμός!

Pages

Subscribe to RSS - ΚΕΙΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ


Main menu 2

by Dr. Radut