Jump to Navigation

PASTA

ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΛΑ ΜΕΞΙΚΑΝΑ // SPAGHETTI CON FAHITAS DI POLLO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
266 users have voted.
 ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΛΑ ΜΕΞΙΚΑΝΑΜια μακαρονάδα με γεύση από μεξικάνικη κουζίνα!

PINCINELLE, ΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // PINCINELLE CON ESUBERO DI PASTA MADRE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
1778 users have voted.
 PINCINELLEΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Σε περασμένες εποχές, όταν δεν υπήρχε αφθονία υλικών και όλα ήταν μετρημένα, οι νοικοκυρές επινοούσαν τρόπους για να αξιοποιήσουν ότι περίσσευε στην κουζίνα τους. Ακόμη και το ζυμαράκι που έμενε από την αρτοποίηση δεν πήγαινε ποτέ χαμένο γιατί τα μαγικά τους χέρια και η φαντασία τους το μετέτρεπε σε διάφορα νόστιμα εδέσματα!

ΤΙΜΠ'ΑΛΟ ΑΛΑ ΣΙΤΣΙΛΙΑΝΑ // TIMBALLO DI DITALI ALLA SICILIANA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
737 users have voted.
ΤΙΜΠ'ΑΛΟ ΑΛΑ ΣΙΤΣΙΛΙΑΝΑΔιανύουμε ήδη την Μεγάλη Εβδομάδα και σήμερα θα σας προτείνω ένα εντυπωσιακό πιάτο ζυμαρικών, ιδανικό για να παρουσιαστεί σε ένα μεγάλο, γιορτινό τραπέζι.  Τιμπάλο στα ιταλικά σημαίνει τύμπανο, και η ονομασία αυτή δόθηκε στα φαγητά που ψήνονται μέσα σε σκεύος σχήματος κόλουρου κώνου και φυσικά διατηρούν αυτό το σχήμα όταν παρουσιάζονται στο τραπέζι.

ΝΟΥΝΤΛΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // RAMEN CON PETTO DI POLLO E PEPERONI per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
445 users have voted.
ΝΟΥΝΤΛΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣγια τους QUANTI MODI DI FARE E RIFAREΕφτασε ήδη και η δεύτερη Κυριακή του Σεπτέμβρη και ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε ακόμη μία συνταγή από το εκλεκτό μενού των Quanti Modi di Fare e Rifare ... Αρώματα Άπω Ανατολής για σήμερα, αφού είναι η σειρά να δοκιμάσουμε ακόμη μια συνταγή από την ιαπωνική κουζίνα.

ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΧΥΛΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ // CONCHIGLIONI RIPIENI

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
836 users have voted.
ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΧΥΛΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟConchiglioni, δηλαδή μεγάλα κοχύλια, ένα είδος ζυμαρικού μάλλον δυσεύρετο στην Ελλάδα.

TÜRTELN ΡΑΒΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Ν.ΤΙΡΟΛΟ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // TÜRTELN : I RAVIOLI DI VAL PUSTERIA per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
287 users have voted.
TÜRTELN ΡΑΒΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Ν.ΤΙΡΟΛΟγια τους QUANTI MODI DI FARE E RIFAREΔεύτερη Κυριακή του Δεκέμβρη και σήμερα μαγειρεύουμε με τις φίλες από τους Quanti Modi di Fare e Rifare.  Το 2018 κλείνει με την τελευταία συνταγή από την ιταλική κουζίνα, καθώς γιά το 2019  είναι προγραμματισμένο να προσεγγίσουμε δύο τελείως διαφορετικές κουζίνες, την ιαπωνική και την νορβηγική!Η κοιλάδα της Πουστερία (Val Puster

ΚΡΙΘΑΡΟΤΟ ΜΕ ΓΑΜΠΑΡΗ // RISONI RISOTTATI AI GAMBERI

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
403 users have voted.
ΚΡΙΘΑΡΟΤΟ ΜΕ ΓΑΜΠΑΡΗΚριθαρότο, ένα πιάτο που έχει γίνει της μόδας και συνειρμικά παραπέμπει σε γκουρμέ ...

ΝΙΟΚΙ ΜΕ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // STRASCINATE COI PEPERONI CRUSCHI per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
807 users have voted.
ΝΙΟΚΙ ΜΕ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣγια τους QUANTI MODI DI FARE E RIFAREΠέρασε και το καλοκαιράκι και σιγά σιγά ξαναμπαίνουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς!Δεύτερη Κυριακή του Σεπτέμβρη, μαγειρεύουμε με τις φίλες από τους Quanti Modi di Fare e Rifare!Σήμερα θα ταξιδέψουμε, δυστυχώς νοερά, μέχρι την Νότιο Ιταλία και το γεωγραφικό διαμέρισμα της Basilicata.

ΣΠΑΓΚΕΤΙ ΑΛΑ ΠΟΥΤΑΝΈΣΚΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // SPAGHETTI ALLA PUTTANESCA per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
986 users have voted.
ΣΠΑΓΚΕΤΙ ΑΛΑ ΠΟΥΤΑΝΈΣΚΑγια τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Καλό Πάσχα!Ισως σήμερα περιμένατε μία πιό πασχαλινή συνταγή, η μέρα συνέπεσε όμως με το μηνιαίο διαδικτυακό ραντεβού με την ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare. Οι ιταλοί γιόρτασαν ήδη το Πάσχα την προηγούμενη Κυριακή, οπότε η σημερινή συνταγή μας είναι απλή και καθημερινή.

ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ // PENNE RISOTTATE ALLE MAZZANCOLLE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
1759 users have voted.
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙΟταν οι ιταλοί λένε pasta risottata, ενοούν μία μακαρονάδα, όπου τα ζυμαρικά έχουν μαγειρευτεί μαζί με την σάλτσα τους, προσθέτοντας το νερό σταδιακά, όπως κάνουμε στο ριζότο (δες εδώ).

Pages

Subscribe to RSS - PASTA


Main menu 2

by Dr. Radut