Jump to Navigation

Ρυζάλευρο

Πολίτικό μαλεμπί

(sidagi.gr)
up
198 users have voted.
Υλικά:  Ένα λίτρο γάλαΤέσσερις κουταλιές της σούπας ρυζάλευρο100 γραμμάρια ζάχαρη άχνηΈνα σφηνάκι ροδόνεροΈνα κουταλάκι του γλυκού μαστίχα κοπανισμένη Λιώνουμε το ρυζάλευρο με λίγο νερό και το προσθέτουμε στο γάλα.  Βάζουμε την κατσαρόλα με το γάλα στη φωτιά και ανακατεύουμε συνέχεια, ώσπου να πήξει η κρέμα. Απαιτούμενος χρόνος: 

Γεμιστά μάφινς με λουκάνικο

(sidagi.gr)
up
130 users have voted.

Υλικά: 

Για 4-6 άτομα1 φλιτζάνι ρυζάλευρο3/4 φλιτζανιού  καλαμποκάλευρο2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη2 1/2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ3/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι1/4 φλιτζάνι βούτυρο2 μεγάλα αυγά1 φλιτζάνι γάλα4 λουκάνικα χοτ ντογκΚέτσαπ ή Μουστάρδα για γαρνιτούρα

Λαχταριστό ορεκτικό με απλά υλικά για όλη την οικογένεια

Ταούκ κιοκτσού

(sidagi.gr)
up
146 users have voted.

Υλικά: 

Για 4-6 άτοματο ξύσμα από 1 βανίλια ξυλάκι350 γραμμάρια ζάχαρηκανέλα για πασπάλισμα1 λίτρο πλήρες γάλα600 γραμμάρια ρυζάλευρο250 γραμμάρια φρέσκο βούτυρο1 στήθος κοτόπουλο

Η ονομασία αυτού του γλυκίσματος είναι τουρκικής προέλευσης και σημαίνει κατά λέξη «στήθος κότας», όπως και να έχει είναι ένα τρομερό γλυκό

Subscribe to RSS - Ρυζάλευρο


Main menu 2

by Dr. Radut