Υλικά1 φλυτζάνι τσαγιού λάδι [έβαλα καλαμποκέλαιο για πιό ελαφρύ]2 φλυτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό3 φλυτζάνια τσαγιού ζάχαρη5 φλυτζάνια τσαγιού νερόφλούδα από μισό λεμόνι1 γαρύφαλο1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα2 κουβερτούρες των 125 γραμ.6 κουταλιές σούπας νουνού γάλα εβαπορέ2 κουταλιές σούπας καλαμποκέλαιο ΣιρόπιΒάζουμε σε κατσαρόλα το νερό την ζάχαρη την φλούδα λεμονιού το γαρύφαλο και την κανέλα και βράζουμε για 5λεπτά.Συγχρόνως βά;ζουμε σε μεγάλη κατσαρόλα το λάδι με το σιμιγδάλι και σε μέτρια θερμοκρασία το καβουρντίζουμε να χρυσαφίσει περίπου για 20 λεπτά.Ρίχνουμε με προσοχή το σιρόπ