ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΠΙΤΑ(TORTA PASQUALINA)για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και το Πάσχα και βέβαια το μηνιαίο ραντεβού της ομάδας των Quanti Modi di Fare e Rifare δεν θα μπορούσε παρά να έχει πασχαλινό χρώμα και άρωμα!Σήμερα θα μεταφερθούμε στην Τζένοβα, φιλοξενούμενοι στην διαδυκτιακή κουζίνα Un' arbanella di basilico (ενα βαζάκι με βασιλικό) της καλής φίλης Carla Emilia, για να φτιάξουμε όλοι μαζί μια απο τις πιο χαρακτηριστικές πασχαλινές συνταγές της ιταλικής κουζίνας, και δη της γενοβέζικηςΗ torta pasqualina - στα ελληνικά θα μπορούσαμε να την ονομάσουμε "πασχαλινή πίτα" - έχει αρκετά μ