Πόσο λατρεύω τα "ανοιξιάτικα ρολλά" της κινέζικης κουζίνας... Με τη συνταγή αυτή προσπάθησα να φτιάξω τα δικά μου spring rolls που να έρχονται κοντά στις ελληνικές γεύσεις αλλά παράλληλα σε στυλ κινέζικο... Δεν πρόσθεσα μέσα πικάντικες σως και προτίμησα να τα ψήσω στο φούρνο για ελαφρύτερο αποτέλεσμα. Ανακάτεψα και μια αυτοσχέδια γλυκόξινη σως που τους ταίριαξε γάντι και.....Ιδού!!! Υπέροχα και πολύ υγιεινά!Υλικά:1 πακέτο φύλλο χωριάτικο φρέσκο1 λάχανο περασμένο στον χοντρό τρίφτη4 καρότα τριμμένα -//- -//-300 γρ.