Jump to Navigation

Red Velvet Cheese Cake Bites

up
31 users have voted.

 Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!!!Η ανάρτηση της σημερινής Δευτέρας αφορά ένα γλυκάκι που φτιάχτηκε για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου! Εντυπωσιακό, εύκολο και πολύ νόστιμο! Μπορείτε να το αφήσετε και έτσι χωρίς να το κόψετε σε καρδούλες με κουπ πάτ. Αν πάλι τα κόψετε σε καρδούλες, μια πολύ καλή ιδέα για τα περισσεύματα είναι να τα χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε Cake Pops ή τρουφάκια. Υλικά για ταψάκι 15Χ15: Συνταγή από εδώ (έφτιαξα τη μισή δόση)Red Velvet Cake:115γρ.

Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο eleniscooking.blogspot.com

Σχετικές συνταγές

Κλασικό κέικ με κακάο απίθανο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
4 users have voted.
. Μόλις κρύωσε και το έκοψα !!!

Πολύ ωραία συνταγή για κέικ με ολόκληρα πορτοκάλια !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
32 users have voted.
Πολύ ωραία συνταγή για κέικ με ολόκληρα πορτοκάλια !!!ΥΛΙΚΑ=ΕΚΤΕΛΕΣΗΈβαλα στο μπολ 4 μικρά πορτοκάλια τα δύο ολόκληρα σε κομματάκια και τα άλλα δύο καθαρισμένα από την φλούδα και κομμένα σε κομματάκια! Έριξα μέσα 200 γρ ζάχαρη,200 ml λάδι ελαφρυ,4 αυγά και τα χτύπησα στο ραβδ0 μπλέντερ! Τέλος έριξα 300 γρ αλεύρι,και 20 γρ μπέικιν!

ΜΟΝΟ με 4 υλικά απίθανο κέικ χωρίς μίξερ με ζαχαρούχο στο τσακ μπαμ !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
56 users have voted.
 Εφτιαξα αυτό το κεκάκι με 4 απλά υλικά κυριολεκτικά σε 5 λεπτά !!!Χρησιμοποίησα 2 πιρούνια για να το ετοιμάσω και έγινε πολύ νόστιμο αφράτο και γευστικό ...Οτι πρέπει για το πρωινό καφεδάκι !!!Γρήγορο πολύ εύκολο  οικονομικό !!!ΥΛΙΚΆ 3 αυγά 1 ζαχαρούχο γάλα 130 γραμ βούτυρο λιωμένο -έβαλα lourpak230 g.

Πορτοκαλόπιτα Κέικ σε ένα Μπολ όλα, χωρίς Μίξερ σούπερ Αφράτη!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
152 users have voted.
 Θέλετε μια Πεντανόστιμη Πορτοκαλόπιτα Κέικ σε ένα Μπολ όλα, χωρίς Μίξερ σούπερ Αφράτη και Σιροπιαστή;Ίσως από τα Ωραιότερα Σιροπιαστά Γλυκά,χωρίς Μίξερ με απλά υλικά όλα σε ένα Μπολ, φτιάχνετε σε 5 λεπτά και το αποτέλεσμα απλά Μοναδικό!! Πόσο Σιροπιαστή είναι; νομίζω τα λέει όλα η εικόνα!!!Ανακαλύψτε τη μοναδική τεχνική που κάνει αυτή την πορτοκαλόπιτα απίστευτα αφράτη και ζουμερή!

ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ VEGAN BROWNIE/ ΜΠΡΑΟΥΝΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
367 users have voted.
ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ VEGAN ΜΠΡΑΟΥΝΙ/ BROWNIE ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ Επειδή και η σαρακοστή...θέλει τη λιχουδιά της!Υλικά: 200ml σπορέλαιο 50γρ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut