Jump to Navigation

QUANTI MODI DI FARE E RIFARE : SOCKERBULLAR O PARISENBULLAR ♦♦ SOCKERBULLAR ΑΦΡΑΤΑ ΜΠΡΙΟΣΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ, ΓΕΜΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ

up
135 users have voted.

 SOCKERBULLAR Η' PARISENBULLARΑΦΡΑΤΑ ΜΠΡΙΟΣΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ, ΓΕΜΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΗ ΚΡΕΜΑΜε πραγματικη λαχταρα περιμενω καθε 6 του μηνα, για την virtual συναντηση με τις φιλες της συνεχως αυξανομενης παρεας του Quanti Modi di Fare e Rifare!Σημερα, θα ταξιδεψουμε μεχρι την Σουηδια, καθως ειμαστε καλεσμενοι της Barbara, στο πολυ καλαισθητο blog της με το ...

Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

TRIFLE ΜΕ ΜΗΛΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // STRATI DI MELE SPEZIATE per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
807 users have voted.
TRIFLE ΜΕ ΜΗΛΑγια τους QUANTI MODI DI FARE E RIFAREΣιγά σιγά φτάσαμε και στον Δεκέμβρη και στο τελευταίο μας μηνιαίο ραντεβού με τις διαδικτυακές φίλες από την πρωτοβουλία Quanti Modi di Fare e Rifare, η οποία, έπειτα από 9 χρόνια έφτασε και αυτή στο τέλος της. Ευχαριστώ την Anna και την Ornella, τις καταπληκτικές Cuochine που μας οδήγησαν σε αυτό το υπέροχο γαστριμαργικό ταξίδι!

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // MERLUZZO CON PROSCIUTTO per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
470 users have voted.
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFAREΠιστοί στο ραντεβού μας με την δημιοργική ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare, σήμερα θα δοκιμάσουμε ακόμη μια υπέροχη συνταγή από νορβηγικό site : μπακαλιάρος τυλιγμένος σε προσούτο και σεβιρισμένος με νόστιμη σως ρόκας! Η συνταγή, που μπορείτε να την δείτε εδώ, είναι πολύ εύκολη, γρήγορη, και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει ευχάριστα!

ΠΑΝΚΕΪΚ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΙΚΟ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // PANCAKES IN TAZZA per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
308 users have voted.
ΠΑΝΚΕΪΚ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΙΚΟ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFAREΦέτος η συμμετοχή μου στο μενού των Quanti Modi di Fare e Rifare, γίνεται με διαλείμματα, εξ΄αιτίας της δυσκολίας να βρώ τα υλικά για τις συνταγές από την ιαπωνική κουζίνα...

ΨΗΤΟΣ ΣΟΛΟΜΟΣ ΚΑΙ ΡΥΖΙ JASMINE ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // SALMONE CON RISO AL COCCO per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
308 users have voted.
ΨΗΤΟΣ ΣΟΛΟΜΟΣ ΚΑΙ ΡΥΖΙ JASMINE ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟγια τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Δεύτερη Κυριακή του Απρίλη, η ημέρα που μαγειρεύουμε μαζί με τις φίλες από την πρωτοβουλία Quanti Modi di Fare e Rifare.Σήμερα θα δοκιμάσουμε μία συνταγή που μας προτείνει η Ornella (μπορείτε να την δείτε εδώ), που ζεί πλέον στην Νορβηγία.

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΕΒΥΘΙΑ ΚΑΙ ΟΜΕΛΕΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // INSALATA DI CECI E UOVA STRAPAZZATE per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
669 users have voted.
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΕΒΥΘΙΑ ΚΑΙ ΟΜΕΛΕΤΑγια τους QUANTI MODI DI FARE E RIFAREΔεύτερη Κυριακή του Φλεβάρη και ανανεώνουμε το μηνιαίο ραντεβού μας με την διαδικτυακή ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare. Οπως είπαμε και στην προηγούμενη σχετική ανάρτηση, φέτος θα δοκιμάσουμε συνταγές από την Ιαπωνία και την Νορβηγία.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut