SAFFRON BREAD(ΨΩΜΙ ΜΕ ΣΑΦΡΑΝ) για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFAREΣυνεπής στο μηνιαίο ραντεβού με τους φιλους απο τους Quanti Modi di Fare e Rifare, είμαι έτοιμη να σας παρουσιάσω ακόμη μια ξεχωριστή και πετυχημένη συνταγή!Σημερα είμαστε καλεσμένοι στην κουζίνα του ... Signor Biscotti, κατά κόσμον Euan, που όπως αυτοχαρακτηρίζεται, είναι ενας άγγλος που φτιάχνει ιταλικά biscotti, αλλά και διάφορα άλλα καλούδια! Σήμερα θα μας καθοδηγήσει για να φτιάξει όλη η όμορφη παρέα μαζί, μια παραδοσιακή συνταγή απο την Κορνουάλη : ημίγλυκα ψωμάκια με κρόκο (σαφράν), σταφίδες και γλάσσο μελιού!