Υλικά :1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι ελαφρύ1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη1 φλιτζάνι τσαγιού ανθρακική πορτοκαλάδαΞύσμα ενός πορτοκαλιού½ κουταλάκι σόδαΜια πρέζα αλάτιΑλεύρι που φουσκώνει μόνο όσο πάρει (1 πακέτο και λίγο ακόμη) Επιπλέον:70γρ. χοντροκομμένη κουβερτούρα½ κουταλάκι γλυκού κανέλα σκόνη½ κουταλάκι γλυκού τζίντζερ σκόνη Εκτέλεση:1.Βάζουμε σε ένα μπολ πρώτα τη ζάχαρη, το ξύσμα και το λάδι ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη πορτοκαλάδα, έπειτα το αλεύρι λίγο λίγο, τη σόδα και μια πρέζα αλάτι.