Για 24 κομμάτιαΓια τη ζύμη600 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις300 ml νερό14 γρ. ξηρή μαγιά1 1/2 κ.σ ελαιόλαδο1 1/2 κ.γ αλάτι1 κ.γ ζάχαρηΓια τη γέμιση 12 κ.γ μαρμελάδα ότι είδους θέλετε12 κ.γ πραλίνα φουντουκιού (nutella, merenda, κτλ)Προαιρετικά Λευκή ή καστανή ζάχαρη για το γαρνίρισμαΓια τη ζύμη Σε ένα μπολ βάζουμε τη μαγιά, τη ζάχαρη και 4 κ.σ από το νερό. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε για 5 λεπτά. Σε μία λεκάνη βάζουμε το αλεύρι, το ανακατεύουμε με το αλάτι και ανοίγουμε μία λακούβα στη μέση.