Jump to Navigation

Mακαρονάκι βίδα με κιμά ,τυριά στο φούρνο

up
19 users have voted.
 Υλικά1 πακέτο μακαρονάκι βίδες [στριφτό]500 γραμ, κιμά1 κρεμμυδάκι τριμμένο1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου3 ντομάτες ώριμες   στον τρίφτη1 ποτηράκι του κρασιού κρασί2 αυγά1 φλυτζάνι γάλα εβαπορέένα φλυτζάνι mix τυριών,η,ότι υπάρχει  σπίτι αλάτι πιπέριελαιόλαδολίγο βούτυρο για το ταψίΕκτέλεσηΒράζουμε  τα μακαρόνια με τις οδηγίες που υπάρχουν  πάνω στην συσκευασία,και τα στραγγίζουμε Βάζουμε σε κατσαρολάκι  το λάδι το  κρεμμύδι και τον κιμά και τσιγαρίζουμε ελαφρώς πατώντας το κιμά με ξύλινη κουτάλα να γίνει σπυρωτός Σβήνουμε με το κρασί .Μόλις σωθεί το κρασί προσθέτουμε τις ντομάτες τρι
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Γουβετσάκι κατσαρόλας με προψημένο κοτόπουλο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
197 users have voted.
Σημερινό .. Πάντα όταν αγοράζω έτοιμο ψημένοι κοτόπουλο φτιάχνω αυτό το πεντανόστιμο κ γρήγορο φαγάκι με το μισό από το στήθος κοτόπουλο ...

Απίστευτη σε γεύση Μακαρονάδα με βασιλικό σκόρδο ντοματίνια νηστίσιμη !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
206 users have voted.
 Μυρωδάτη απίστευτη σε γεύση Μακαρονάδα με βασιλικό σκόρδο ντοματίνια νηστίσιμη  !!!Υλικά300 γρ ταλιατέλλες7-9 ντοματίνια κομμένα στη μέση1 σκελίδα σκόρδο1 φλιτζανακι ελαιόλαδοΛίγα φύλλα βασιλικούΑλάτιΡίγανηΕκτέλεση1️⃣ Βάζουμε μια κατσαρόλα με νερό μέχρι τη μέση να πάρει βράση σε δυνατή φωτιά και αλατίζουμε.2️⃣ Μόλις πάρει βράση ρίχνουμε τις ταλιατέλλες και βράζουμε για 8 λεπτά.3️⃣Λίγα λεπτά πριν

Μακαρονοσαλάτα με πέννες ολικής κ σως!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
244 users have voted.
 Σημερινό ...Τρελαίνομαι για μακαρονοσαλάτες .. Είναι και πολύ νόστιμες και χορταίνεις χωρίς να φουσκώνεις και πολύ εύκολες και γρήγορες !!!!

Το πιο καλοκαιρινό γκιουβέτσι με κοτόπουλο και μελιτζάνες

(tantekiki.blogspot.gr)
up
282 users have voted.
Καλό μήνα Ιούλιο σας εύχομαι! Το γκιουβέτσι είναι, τώρα πια, από τα αγαπημένα μου φαγητά. Το έχω φτιάξει άπειρες φορές και με διάφορους συνδυασμούς. Είναι ένα πιάτο της Οθωμανικής κουζίνας που υιοθετήθηκε στη χώρα μας εδώ και πολλά χρόνια.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut