ΥΛΙΚΑ1 κιλό φύλο κρούστας για μπακλαβά3 τέταρτα του κιλού καρύδια περασμένα στο μούλτι να κοπούν λίγο 1 κουταλιά γεμάτη τις σούπας κανέλα1 κουταλιά κοφτή τις σούπας γαρύφαλλο τριμμένο2 φακελάκια γαλέτα φρυγανιά τριμμένη των 100 γραμ.έκαστο1/2 ποτήρι του νερού και λίγο παραπάνω ζάχαρη άχνη καλό βούτυρο για τα φύλα εδώ χρησιμοποίησα γάλακτος ΣΙΡΌΠΙ 2 ποτήρια του νερού νερό 1 κιλό ζάχαρητο χυμό ενός λεμονιού 1 φλούδα από λεμόνι1 ποτηράκι του κρασιού μέλι η ,μισό σχεδόν ποτήρι του νερού ΣΤΟΛΙΣΜΑ\Γαρύφαλλα ολόκληρα ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα μπόλ βάζουμε τα καρύδια τριμμένα ,την κανέλα,το γαρύφαλλο την άχνη ζ